gomb hover
Várjuk hívását!
+36 (30) 250 0891

Cégünkről

20 éve a veszélyes hulladékok, a fáradt olaj gyors és hatékony begyűjtéséért

Gyorsan hatékonyan A-ból B-be. Bízzon a minőségben, bízzon bennünk!

Cégünk családi vállalkozásként kezdte meg működését a kilencvenes évek elején – a veszélyes hulladékok (kiváltképpen a fáradt olaj) begyűjtésének és elszállításának területén, miközben a minőségi munkavégzés és a cégprofil megmaradt. A piaci kondíciók, az ipari tendenciák változásához igazodva azóta jelentős átalakulások, fejlesztések mentek végbe cégünknél. Folyamatosan növeljük kapacitásunkat, korszerűsítjük eszközeinket, bővítjük gépjárműparkunkat és telephelyünk erőforrásait annak érdekében, hogy maximálisan kiszolgáljuk partnereink, megrendelőink extra igényeit is, felkészülve a jövő kihívásaira.

Telephelyünk a műszaki követelményeknek és a környezetvédelmi előírásoknak maradéktalanul megfelel, munkatársaink képzett, motivált, eredményorientált szakemberek. Kisvállalkozás révén cégünknél jól összehangolt csapatmunka folyik, felszerelt, biztonságos IVECO tehergépjárműveink és elhivatott sofőrjeink biztosítják a munkavégzést.

Rugalmasság és hatékonyság – Nálunk minden olajozottan működik!

Kisegíthetjük egy fuvarral?

Kisegíthetjük egy fuvarral?

A hosszú távú, jól működő eredményes kapcsolatok hívei vagyunk, amelynek érdekében rugalmasan és hatékonyan végezzük a ránk bízott feladatokat. Ennek köszönhetően az elmúlt években a kelet-magyarországi piac kiemelkedő szereplői lettünk a veszélyes hulladékok (fáradt olaj) szállítása, begyűjtése terén. Örömmel tölt el bennünket, hogy partnereink, megrendelőink bizalommal fordulnak hozzánk.

Tevékenységünket önálló szolgáltatóként kezdtük, de kapacitásunk maximális kihasználtsága érdekében alvállalkozóként is teljesítünk megrendeléseket.

Sikereinket annak is köszönhetjük, hogy igyekszünk a határidőket maradéktalanul betartva, partnereink, megrendelőink minden igényét kielégítve teljesíteni vállalásunkat.

Fáradhatatlanul a fáradt olaj fuvarozás szolgálatában
a Dunától Keletre és Budapest vonzáskörzetében!

Legyen a partnerünk Ön is!

Legyen a partnerünk Ön is!

Cégünk a veszélyes hulladékok begyűjtésére, elszállítására szakosodott, ezen belül a fáradt olaj fuvarozására, ideiglenes lerakására specializálódtunk.

A fáradt olaj eredeti rendeltetési céljára már nem használható, hulladékká vált ásványolaj alapú kenőolaj. A fáradt olaj elsősorban autószervizek, gépműhelyek, ipari létesítmények tevékenysége során keletkezik. E cégeknek fokozott figyelemmel kell lenniük a jogszabályok betartására és a környezet védelmére, így a keletkező fáradt olajat minél előbb el kell szállítaniuk telephelyükről.

Tudta Ön, hogy a vonatkozó törvény értelmében a fáradt olaj csupán rövid ideig tárolható a termelő, vagyis az Ön telephelyén? Kerülje el a büntetést, óvja környezetét, saját és munkatársai egészségét, s bízza a fáradt olaj elszállítását cégünkre – kérje ajánlatunkat még ma!

Gyors, eredményorientált, szakértő munka többéves tapasztalattal
és kiterjedt kapcsolatrendszerrel!
Ez a Fáradt Olaj Szállító!

Veszélyes hulladék begyűjtési és szállítási engedély
Tiszántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség
Szállítás és kereskedelem
(PDF, 6 MB) Megtekintés »
ikon hover ikon hover ikon hover ikon hover ikon hover